Everyone is happy in this newly renovated home in VSL
The owners of this Ville Saint Laurent home were dreaming for a space for everyone, A bedroom for Gaby with loads of storage , a bedroom for Nicholas where he can chill with his pals, a bathroom for the kids where mom and dad did not have to share, and a study for the kids, But this left no space for Mom and dad. Up on extra flight of stairs was the perfect space to design a hotel retreat suite, with all the amenities from a concealed TV cabinet with remote control lift, loads of storage, a relaxing area to read , even a space for Mrs. shoes collection. But let not forget the luxury bathroom. The award winning transformation went above and beyond my clients expectations The newly designed and remodel home allows plenty of room for everyone, including Max the cat.